Разследват инцидент със 7-годишно дете в с.Змейово

STZAGORA.NET
*
Stalb elektricheskiРайонна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебно производство за възникнал инцидент със 7-годишно дете в с.Змейово, община Стара Загора.

До момента е установено, че на 30.07.2018 г. около 14,00 часа в с.Змейово 7-годишно момиче се е изкачило по метален електрически стълб за високо напрежение, като при достигане в близост до върха на съоръжението се е образувала волтова дъга, която при контакт с тялото на детето е нанесла телесни увреждания. В резултат на токовия удар момичето е паднало от електрическия стълб на земята.

Пострадалата незабавно е била транспортирана за оказване на спешна медицинска помощ в ЦСМП – Стара Загора с тежки изгаряния, травми от падането и опасност за живота. След извършването на първоначалните медицински манипулации, насочени към преодоляване на непосредствената опасност за живота, момичето е било транспортирано до Клиника по изгаряния в Пловдив, където и към момента продължава лечението му.

От момента на извършване на деянието се провеждат необходимите процесуално-следствени действия, насочени към изясняване и установяване на всички факти и обстоятелства по случая.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн