Балканска младежка кръгла маса събира млади лидери в Казанлък под егидата на БСП

STZAGORA.NET
*
4345676583Този петък, 27 юли, Младежкото обединение (МО) в БСП организира Кръгла маса в рамките на традиционния събор на левицата на Бузлуджа. Тя ще бъде посветена на темата „Младите хора на Балканите: Мисия Оставам!” Събитието ще се проведе в Дома на културата “Арсенал” в Казанлък.

В 13:00 форумът ще открият председателят на НС на БСП Корнелия Нинова и председателят на МО в БСП Николай Бериевски, който е и модератор на дискусията. В 13:15 – 13:45 политологът доц. д-р Борис Попиванов ще представи изследване за нагласите на младите хора на Балканите. От 13:45 до 14:45 ще се проведе дискусия с участието на млади лидери от региона.

В събитието ще вземат участие млади лидери от Албания, Румъния, Сърбия, Словения и Черна гора, заместник- председателят на БСП Деница Златева, членът на ИБ на БСП Драгомир Стойнев, НС на МО в БСП и областните координатори на МО в БСП.

Младите социалисти ще се поклонят пред подвига на героите и ще поднесат цветя на Паметника на Свободата в 18:00. Преди това те ще се включат в награждаването на победителите от колоездачния пробег за купа „Бузлуджа 2018″, с маршрут Габрово – връх Шипка. В 20:00 започва концертът, организиран от Младежко обединение в БСП на площад „Севтополис” в Казанлък.

На 28 юли социалисти и симпатизанти ще се съберат в местността „Историческа поляна” в 10:00, за да честват 127 години от организираното социалистическо движение в България и провеждането на Бузлуджанския конгрес.

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн