Сигнали на Горещия телефон на Община Стара Загора, 25 юни – 1 юли 2018 г.

STZAGORA.NET
*
_Telefon 2На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора – 0800 157 37, от 29 юни до 1 юли са отчетени близо 100 сигнала. Граждани са подали информация за над 40 неправилно паркирани МПС в града.

Оплаквания са постъпили за бездомни кучета около езеро „Загорка“, в кв. „Железник“, както и по ул. „Капитан Н. Андреев“. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни. За пътен инцидент с куче е съобщено в село Хрищени.

Над 10 са подадените сигнали за силна музика от заведения в града, както и от струпване на шумни компании на открито.

Старозагорка е информирала за компрометирана детска люлка в площадка в кв. „Три чучура-север“.

Взети са мерки за премахване на изсъхнали и опасни дървета и клони по сигнали на граждани.

Постъпил е сигнал за разбита врата на автополигона в местност „Каменна могила“. Екип на общинското звено „Контрол и обществен ред“ е съставил докладна записка и снимков материал.

След получена информация на Горещия телефон е ремонтирано улично осветление. Работи се по отстраняване на повреда на автобусно информационно табло. Обезопасени са улични шахти.

Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн