Млади футболисти получиха сертификати на Ювентус джуниър камп в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Общо 87 млади футболисти участваха във Второто издание на лицензирания тренировъчен лагер Ювентус джуниър камп в Стара Загора. На официална церемония на античната улица в Регионалния исторически музей снощи те получиха своите сертификати.

Най-напред участниците в церемонията бяха поздравени с изпълнения на ансамбъл „Загорче“.

„Благодарим на „Ювентус“, че избраха Стара Загора за втория камп и на футболен клуб „Берое“, че предоставиха базата си. Времето не беше много добро, но точно в такива условия се раждат истинските спортисти. Пожелавам Ви да бъдете част от бъдещето златно поколение, което ще прославя България. Нека Вашите родители продължават да ви подкрепят“, каза Красимира Чахова, зам.-кмет на Община Стара Загора.

Тя получи сертификат за кмета Живко Тодоров и за Общината с благодарност за съдействието при провеждане на тренировъчния лагер.

Ръководителят на италианския треньорски екип Рожина Миха също благодари на Община Стара Загора и на „Берое“ за домакинството, и си пожела да се върне отново тук догодина, а защо не и с Академия, в която да се обучават целогодишно бъдещи таланти.

Всички участници в лагера получиха своите сертификати за преминато обучение и си пожелаха нови срещи на футболния терен.
IMG_3104IMG_3080 (1)
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн