Тази събота предстои второ издание РОК КУЛТУРА на Бузлуджа

STZAGORA.NET
*
POSTERРок групите MIRROR, AFFECTION и K.O.R.A ще представят авторските си парчета и кавъри на хитове от различни жанрове, направления и течения в Рок музиката от 19.30 ч. в местността Бузлуджа на тази събота, 30 юни, 2018 г.

Съпътстващите събития през деня са РАЗХОДКА С КОНЕ Thracian Spirits и демонстрации на съвременни модерни изкуства на живо от 12.00 ч.:

* ГОРЕЩ БАТИК върху коприна – Катя Зографова,
* БОДИАРТ и ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА – деца от ателие „Пъстроцвет“, НЧ „Жар 2002“,
* ЖИВОПИС – Дончо Чокоев, ПЪРФОРМАНС ИНСТАЛАЦИЯ от пластмасови отпадъци – доц. Румен Жеков, АМТИИ Пловдив, Зина Асенова – школа за изобразително изкуство „Обичам да рисувам“, Пловдив
* ЩАНД с тениски, гривни, магнити и дискове.

Събитието се осъществява в партньорство с Община Казанлък, Национален парк-музей „Шипка-Бузлуджа“ и Инициативен комитет, с подкрепата на спонсори и доброволци.

Организиран е транспорт от Казанлък до Бузлуджа и обратно – цена 4 лв. Тръгване от хотел „Казанлък“ – 11.00 ч. и 17.00 ч.; Връщане – 24.00 ч. на 30 юни.

Желаещите да останат в планината за уикенда могат да разположат собствени палатки. Организаторите забраняват паленето на огън!

Инициативният комитет си запазва правото за промени.

Информация за програмата – на FACEBOOK страницата РОК КУЛТУРА.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн