Библиотека „Родина” кани на публична беседа за детското развитие и взаимоотношенията родители-деца

STZAGORA.NET
*
Библиотека „Родина” кани родители, учители в ясли и детски градини, библиотечни специалисти и доброволци на публична беседа на тема „Стадии в детското развитие и взаимоотношенията родители-деца”. Лектор ще бъде Галина Димитрова – психолог.

Ще бъдат разгледани периодите в детското развитие и промените, които настъпват в тях, както и приоритетността на връзката между деца и родители. Аудиторията ще бъде запозната с добри практики за насърчаване на игровата дейност като важен фактор за ранното детско развитие.

Беседата ще се проведе на 22 юни, петък, от 10:00 часа, в Детския отдел на Библиотека „Родина”, ул. “Българско опълчение” 69 (на снимката и картата).

Заповядайте!

Събитието се осъществява в рамките на проект „Учим се и растем заедно”, финансиран по Програма „Ти и Lidl за по-добър живот”, с партньорството на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум.
5454366532 (1)54653 (1)
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн