Конкурс за най-приветливо междублоково пространство обявява Община Стара Загора

STZAGORA.NET
*
DJI_0010Община Стара Загора отправя покана към всички жители, които се грижат за своите междублокови пространства, да запечатат уюта и красотата, създадена от тях, и да се включат в атрактивен фотоконкурс. Снимките на обектите ще се изпращат до 30 юни като лично съобщение до страницата във фейсбук на Дирекция “Транспорт, чистота и екология” към Община Стара Загора. Необходимо е да се подаде и информация за точен адрес, както и лице и телефон за контакт.

От 1 юли фотосите ще бъдат публикувани в социалната мрежа, където всеки един старозагорец и ценител на природата, грижата и сръчността ще може да даде своя глас за най-добре поддържано и приветливо място между жилищни сгради.

Конкурсът ще приключи на 15 юли (неделя), а най-добрите междублокови пространства ще бъдат обявени на 16 юли (понеделник). Първите три от тях ще получат и подаръци от Община Стара Загора. Предвидени са дървесна, цветна и храстова растителност, както и паркова мебел, с които да се допринесе за още повече приветливост между жилищните сгради.

Чрез инициативата на Дирекция „Транспорт, чистота, екология“ се цели показването на добрия граждански пример.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн