“Берое” подписа днес и с Меска от Гвинея Бисау – свободен агент с португалски паспорт

STZAGORA.NET
*
MescaСлед като привлече бразилеца Алфредо, днес “Берое” подписа договор и с Бумеска Дуе На Бангна – Меска, който се превръща в четвъртото ново попълнение на тима преди новия сезон. Той е привлече като свободен агент. За последно е играл в кипърския “АЕЛ” (Лимасол). Той ще започне своята подготовка с новите си съотборници днес в 19 ч., когато е първото занимание за сезона.

Меска е на 25 години, роден е в Бисау (Гвинея Бисау), но има португалско гражданство. Играе като нападател и дясно крило.

Той е юноша на “Спортинг” (Лисабон) и “Челси”, а през 2013 г. играе в младежкия отбор на “Фулъм”, където записва и един мач в Премиър лийг. През пролетта на 2013/14 година е отдаден под наем в “Крю Алекзандра” и играе в Лига 1.

През сезон 2015/16 Меска става играч на “АЕЛ” (Лимасол), където играе и последно. За кипърския тим той участва в 84 мача и бележи 8 попадения.

Меска е преминал през всички младежки формации на португалския национален отбор.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн