115-те Празници на розата в Казанлък достигнаха до всяка точка на света

STZAGORA.NET
*
20 (9)Мащабното медийно отразяване на Фестивал на розата 2018 и избора на юбилейната 50-та Царица Роза са направили съпричастни на силната емоция милионна публика от цяла България и света.

Посланията, че Казанлък празнува почитта към красотата, младостта и традициите на Долината на розите и на тракийските царе са предадени в националния ефир на водещите телевизии и радиа, сред които и традиционните партньори на Община Казанлък.

Благодарение на медийното партньорство на Община Казанлък и четвъртата телевизия в България – Канал 3, кулминацията на празника е гледана на живо от над половин милион души, а заедно с излъчването в интернет празникът достигна до над милион зрители по целия свят.

В кулминационната седмица на най-красивите празници у нас зрители, слушатели и читатели на още 13 национални медии станаха съпричастни с емоциите в Казанлък. Ежедневни съобщения за Фестивала на розата освен в ефира на Канал 3 имаше и в още 4 други телевизии и 4 радиа. Над 10 публикации за Празниците на розата имаше и в 5-те най-четени национални всекидневника.

„Тържеството на младостта, на красотата, на възраждането“, както определи Фестивала на розата в Казанлък председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, е споделено от много нови приятели на Града на розите от близо и далеч. „Празникът на сърцето, на сърцатите казанлъчани, които години наред пазят тази традиция!“ развълнува над 150-те хиляди гости на града и многократно повече хора, до които медийното отразяване достигна.

Община Казанлък благодари на медийните си партньори, с които доказа, че юбилейният 115-ти Празник на розата в Казанлък е „най-красивият, най-вдъхновяващият, най-ароматният празник!“.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн