Демонстрационни стрелби се проведоха на полигон “Змейово” в рамките на Международното изложение за отбранителна техника „Хемус 2018“

STZAGORA.NET
*
„Прекрасната организация на стрелбите беше допълнена с впечатляващи стрелби от нова категория боеприпаси“, това каза заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков днес, 1 юни, след демонстрационните стрелби, които се проведоха на Централния артилерийски технически изпитателен полигон „Змейово“. Те се организират традиционно в рамките на специализираната Международна изложба за отбранителна техника “ХЕМУС 2018 – Отбрана, антитероризъм и сигурност” от Института по отбрана „Проф. Цветан Лазаров“.

В демонстрационните стрелби участваха 7 фирми и организации, които показаха 19 образци въоръжение и боеприпаси на български производители. За първи път в демонстрациите се включи и една чуждестранна фирма. Демонстрационните стрелби бяха наблюдавани от заместник-министъра на отбраната на Република България, заместник-областния управител на област Стара Загора, представители на чуждестранните делегации, участващи в „Хемус 2018“ и други гости.
IMG_5566IMG_5590
IMG_5474
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн