Демонстрационни стрелби ще се проведат на изпитателен полигон „Змейово“

STZAGORA.NET
*
Poligon demonstr strelbi 4В петък, 1 юни 2018 г., от 10,30 часа на територията на Централния артилерийски технически изпитателен полигон “Змейово” ще се проведат демонстрационни стрелби като съпътстващо мероприятие на Деветата международна конференция на тема „Научните изследвания, иновации и индустриално сътрудничество в интерес на общата европейска отбрана и сигурност“, която е включена в календара на българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Конференцията се организира от Институт по отбрана „Професор Цветан Лазаров“ в рамките на 13-та специализирана Международна изложба за отбранителна техника “ХЕМУС 2018 – Отбрана, антитероризъм и сигурност”, която се провежда под патронажа на Министерството на отбраната и Министерството на икономиката на Република България.

В демонстрационните стрелби ще участват 7 фирми и организации, които ще демонстрират образци оръжия и боеприпаси от своята продуктова гама. За първи път в историята на изложението в демонстрационните стрелби участие ще вземе и чуждестранен изложител – Финландската Patria Land Systems Oy ще представи своята модулна (AMV) 8X8 БМП (IFV).
#vvv

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн