Агенцията по заетостта организара концерт за младите старозагорци на 11 юни с Дичо, Теди Кацарова и други изпълнители

STZAGORA.NET
*
43541265243Агенцията по заетостта организира голям концерт за своята младежка аудитория на 11 юни, от 16.30 часа, на Античния форум пред Операта в Стара Загора. Събитието е част от голяма информационна кампания, насочена към мотивиране на младите хора за активно поведение на пазара на труда по проект „Готови за работа”. Форматът е продължение на миналогодишната инициатива на Министерството на труда и социалната политика „Спри да циклиш” и се реализира с подкрепата на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

Музикалната програма включва участие на популярните български изпълнители Дичо и Теди Кацарова, фолклорни изпълнители и детски състави, които ще се погрижат за всеки вкус и общото настроение на присъстващите. Част от забавлението ще бъде и допълнителна изненада томбола с награди.

Същевременно младите хора, техните близки и роднини, които проявяват интерес, ще могат да се запознаят на място с разнообразните възможности за започване на работа и подкрепа за заетост от страната на Агенцията по заетостта и нейните местни структури – бюрата по труда. Информационните щандове с материали за успешна трудова реализация и квалифицирани консултанти ще бъдат на разположение по време на цялото събитие.

Заповядайте!

Какво: Концерт с Теди Кацарова, Дичо и други млади изпълнители.

Къде: Античния форум (пред Държавна опера), Стара Загора.

Кога: 11 юни, 16.30 часа.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн