Отборът на 9-то основно училище победи в регионалното състезание по защита при бедствия, аварии и извънредни ситуации

STZAGORA.NET
*
Областният управител Гергана Микова връчи днес наградите на победителите от регионалното ученическо състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“. То се провежда за 16-и път и в него участваха 9 отбора от различни училища на Старозагорска област. Децата се надпреварваха в два кръга – теоретичен и практически.

Златото и купата на победителите отидоха при момчетата и момичетата от Девето основно училище „Веселин Ханчев“, Стара Загора. Със сребърни медали се окичиха учениците от Гълъбово. На трето място се класира отборът от с. Ягода, община Мъглиж.

Предметните награди за всички участници в състезанието бяха осигурени от Областна администрация.

Победителите от областния кръг ще се включат през месец септември в националното състезание за защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации. Г-жа Микова благодари на организаторите и пожела на учениците от ОУ „Веселин Ханчев“ да защитят честта на Стара Загора и на национално ниво.
IMG_8775 (Large)IMG_8771 (Large)
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн