Николай Бериевски, БСП: Нужна е нова политика за младите хора в България

STZAGORA.NET
*
sn_MOЛидерите на младежки обединения в БСП от област Стара Загора се срещнаха с международния секретар Николай Бериевски, номиран за председател на Младежкото обединение.

12 делегати от старозагорска област на 12 май ще участват в ІV-та национална отчетно-изборна конференция, на която ще изберат свой лидер и ръководни органи.

В Стара Загора Бериевски представи визията си за Младежкото обединение в следващите 2 години. Според него трябва да се въведат атрактивни модели в организационната работа, да се подобри комуникацията на всички нива, да се акцентира върху модерните форми за правене на политика и да се създадат привлекателни платформи за симпатизанти на левицата. На срещата присъства и областният председател на БСП – Стара Загора Румяна Динева, която приветства младите социалисти, пожела им успех на предстоящия национален форум и подчерта ролята им в реализирането на политики и инициативи.

„Проблемите на хората са много, за тяхното решаване е нужно взаимодействие помежду ни, ефективни акции с гражданските структури, в подкрепа на образованието, социалния сектор, кандидат-студентите и т.н.”, предложиха социалистите в дискусия.

„Всеки втори бяга в чужбина и не мисли да се връща в родината. Нужна е нова политика за младите хора в България, която да е обвързана с образование, професионални възможности, доходи, за да останат тук”, подчерта Бериевски. Той обеща изнесени заседания на ръководните органи на МО и провеждането на национални екшън събития. Николай Бериевски е на 28 години, от София е, членува в БСП от 2013 г., работи като експерт по външна политика в международния отдел на БСП, секретар е и на Съвета по външна политика, сигурност и отбрана към НС.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн