Ремонт между гарите Скутаре–Маноле и Маноле–Белозем ще прекъсне на 10 май действието на бариери и сигнализации на прелези

STZAGORA.NET
*
Bariera 300От 08.00 ч. на 10.05.2018 г., четвъртък, поради извършване на строително-ремонтни работи в междугарието Белозем-Оризово и в района на гара Белозем ще бъде прекъснато действието на електрическата бариера на жп прелеза в района на гара Скутаре, автоматичната бариера на прелеза в междугарието Скутаре-Маноле и автоматичната сигнализация на прелеза в междугарието Маноле-Белозем.

За времето на ремонта шосейните светофари и бариерните механизми ще бъдат демонтирани, а влаковете ще преминават през упоменатите прелези с 15 км/ч. и подаване на звуков сигнал.

От Национална компания “Железопътна инфраструктура” умоляват водачите на МПС и гражданите да преминават през прелезите с повишено внимание.

Ремонтните дейности са част от обект „Рехабилитация на железопътен участък Скутаре-Оризово“, попадащ в обхвата на проект „Рехабилитация на железопътната инфраструктура по жп линията Пловдив-Бургас – Фаза 2“. Изпълнението на проекта ще допринесе за подобряване на качеството на предлаганите услуги и увеличаване скоростта на движение на влаковете.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн