На семеен спортен празник на Старозагорските минерални бани канят младежите от ГЕРБ

STZAGORA.NET
*
plakat-sporten-praznikТази събота, 12 май, младежите от ГЕРБ – Стара Загора организират семеен спортен празник в парка до езерото в курортното селище Старозагорски минерални бани. Няколко часа ще се вихрят игри на „Не се сърди човече“ в реален размер, рисуване на асфалт, както и лекоатлетически крос около любимия на поколения старозагорци водоем. За всички участници ще има символични награди, а най-добрите ще получат и подаръци.

„Съботите през май са чудесен повод да се съберем със семействата си на открито, да се разходим, да играем заедно, да спортуваме“, отбелязаха младите хора от ГЕРБ. „Така ни дойде идеята да спретнем пъстър празник в едно от най-предпочитаните места за разходка и отмора край Стара Загора“, уточниха те.

Началото на събитието ще е от 14.30 часа, в пространството около езерото. Всички желаещи да се включат в лекоатлетическия крос ще трябва да се запишат предварително на място, за да получат подрбности за маршрута, както и своя състезателен номер.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн