Сигнали на Горещия телефон на Община Стара Загора, 4-7 май 2018 г.

STZAGORA.NET
*
_Telefon 2На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора – 0800 157 37, от 4 до 7 май са отчетени близо 130 сигнала. Граждани са информирали за над 20 неправилно паркирани МПС в града. Постъпила е информация за дрифт в района на парк „Артилерийски“.

След сигнализиране от граждани е ремонтирана чешмата в кучешката градинка в парк „Митрополит Методий Кусев“. Ремонт е извършен и на неработещо улично осветление в града, както и на паркомати.

Гражданин е информирал, че е открил малко куче в завързан чувал. Палето е предадено на Общинския приют за безстопанствени животни.

Десетки са сигналите през празничния 6 май, постъпили на Горещия телефон за силна музика от заведения и на открито, както и за шумни компании. Подадено е оплакване и за група младежи, хвърлящи бутилки по преминаващите по бул. „Цар Симеон Велики“ автомобили в района на парк „Артилерийски“.

Вследствие на бурния вятър и дъжд са паднали клони на дървета както в Стара Загора, така и в някои от селата. Наводнило се е мазе на блок №179 на ул. „Майор Тодор Кавалджиев“. Регистрирани са аварии, довели до прекъсване на електропреносната мрежа.

Подаден е неверен сигнал за пожар в района на ЖП гарата.

Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн