Флашмоб събира малки и големи на хоро по повод Деня на Европа в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
mgerb znakМладежите от старозагорската структура на ГЕРБ организират мащабен флашмоб по повод Деня на Европа. С него ще бъде изразен сърдечният пулс на Европа, който бие в български ритъм. Събитието ще се състои на 9 май на паркинга на парк „Артилерийски“. Началният час е 18.30, а хорото ще се извие в 19.00 часа.

„Традиционно отбелязваме Деня на Европа с инициатива, тази година няма как да пропуснем“ – заявяват от МГЕРБ – Стара Загора. „Идеята е вдъхновена от красотата и магията на българския народен танц и духа на мотото на Българското председателство на Съвета на Европа – съединението прави силата ни като народ, безспорно. Вярваме, че инициативата ни ще донесе не само положителни емоции за всички участници, но и ще покаже, че в Стара Загора бие сърцето на Европа“, подчертават още младежите.

„Имаме потвърждение от наши колеги от съседни общини, присъдружни организации, общински съветници. Идеята ни бе посрещната радушно и от клубовете по народни танци от града ни“, уточниха от МГЕРБ.

Младите хора отправят покана към всички родолюбиви старозагорци да се включат в хорото, което ще изобрази сърдечен ритъм, с обща дължина близо 300 метра.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн