ВМРО възстанови за по-малко от два дни информационна плоча за освободителя на Родопите ген. Делов в Кърджали

STZAGORA.NET
*
Gen DelovСкверни ръце посегнаха на информационната плоча за освободителя на Родопа ген. Делов пред паметника му в Кърджали. ВМРО обаче за пореден път доказа, че Кърджали е българска крепост. За по-малко от две денонощия информационната плоча е възстановена. С усилията на местния председател на Патриотите от ВМРО Иван Зафиров табелата е отново на мястото си.

Преди две седмици ВМРО – Кърджали постави информационна табела в памет ген. Васил Делов – освободителят на Родопите от турско робство. Преди дни обаче табелата бе премахната.

Пространството около открития преди няколко години паметник на генерала се поддържа изцяло от Организацията, а преди време по инициатива на ВМРО бе поставен и пилон, на който гордо се вее двуметрово национално знаме.

“Ние от ВМРО заявяваме, а и доказваме с делата си, че няма да допуснем никаква гавра с българщината!” – пишат от местната организация на Патриотите от ВМРО и припомнят: „Героите не умират! България над всичко!“
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн