3-месечен стаж за сътрудници в НС предлага народният представител от ГЕРБ Радостин Танев

STZAGORA.NET
*
RadostinTanevНародният представител от ГЕРБ Радостин Танев дава възможност за стаж в Народното събрание на трима млади жители от област Стара Загора. Програмата ще продължи три месеца. Основните отговорности на стажантите в екипа на депутата ще бъдат свързани с участие в законодателната дейност, присъствие на заседания на комисиите, в които той участва, както и подготовка и организиране на различни събития. По време на този период те ще бъдат официално вписани в регистъра на сътрудниците на народните представители, няма да получат заплащане, но ще имат възможност да добавят ангажимента като професионален опит в личната си автобиография.

„Ангажирането ще бъде съобразено с работното или учебното време на стажантите. Разходите по пътуването и престоя им в столицата ще бъдат осигурени“, уточни старозагорският депутат. „Това е възможност за лична реализация, както и за натрупване на ценни контакти и знания. Необходимо е да бъдат отговорни, защото дейността на сътрудника е не само много интересна, но и динамична“, допълни Танев.

Изискванията към кандидатите са да бъдат на възраст от 18 до 30 години, да се интересуват от политическия и обществения живот в страната. Необходимо е да изпратят CV – европейски формат, както и мотивационно писмо, с максимален обем до 1 стандартна печатна страница, на елетронна поща с адрес starazagora.konkurs@gmail.com. Документи се приемат до 24 май 2018 година, а одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн