Безплатна мотивационна лекция на Инес Субашка за връзката между физическа и емоционална кондиция в старозагорския Парк-мол

STZAGORA.NET
*
Ines BookНа 22-ри април, неделя, в 12:00 часа, Инес Субашка – блогър и персонален треньор, ще изнесе безплатна мотивационна лекция на партера в ParkMall Stara Zagora. Тя ще запознае всички присъстващи с повече информация по темата „Как влияе добрата форма на настроението и усмивката ни“.

Инес ще отбележи Месеца на усмивката в търговския център заедно с всички, които желаят да научат повече за здравословния начин на живот и по-точно как доброто физическо състояние подобрява и начина ни на мислене, гледната ни точка и дори ни кара да се усмихваме.

Гостите на мотивационната лекция ще могат да получат автограф от Инес Субашка, както и ще могат да разговарят лично с нея след края на събитието, за да могат да получат персонални съвети по теми от сферата, които ги интересуват.

Допълнителна информация:

Инес Субашка е автор на две книги и блог за групови и персонални физически тренировки. Има шестгодишна кариера като професионален баскетболист – била е част от Националния отбор по баскетбол. Прекратява кариерата си след няколко тежки контузии и създава IFS – зала за кондиционни тренировки.
https://www.facebook.com/groups/Ines.Subashka.IFS/
https://www.facebook.com/parkmallstarazagora/
#vvv

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн