Търсят се спонсори на Седмите детски игри “Старозагорски олимпийски надежди”

STZAGORA.NET
*
ДО: ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ДЕЛОВИТЕ СРЕДИ
В РЕГИОН СТАРА ЗАГОРА

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Организационен комитет от олимпийски, световни и европейски шампиони, и медалисти от различни видове спорт, допринесли за спортната слава на България и Стара Загора, под председателството на змс Александър Томов и Граждански клуб ЛИПА – Стара Загора, в партньорство с Община Стара Загора, организират за седма поредна година Детски спортни игри “Старозагорски олимпийски надежди”.

Игрите ще се проведат на различни площадки в Стара Загора, като финалната проява с демонстрационни изпълнения и награждаване ще бъде на 12 май 2018 г. от 11 ч. в спортна зала Иван Вазов. Очаква се в тях да вземат участие над 800 деца от 25 спортни клуба от регион Стара Загора. Събитието е посветено на Международния ден на предизвикателството и Националния ден на спортиста и в чест на мс Димитър Чифудов, първия старозагорски олимпиец. Игрите, провеждани ежегодно от 2012 година досега, в които взеха участие над 3000 деца, преминаха много успешно. Това ни дава увереност, че тази проява е изключително полезна за популяризиране и развитие на детския спорт в региона, и че трябва да се провежда ежегодно. Желанието на организаторите е тази година Игрите да бъдат със засилен състезателен елемент, като състезанията да бъдат организирани от спортните клубове, в зависимост от спецификата на видовете спорт, а финалната проява на 12 май 2018 г. от 11 ч. в спортна зала Иван Вазов да бъде истински детски спортен празник. Правим усилия, младите състезатели по време на Игрите да се срещнат с повече от своите спортни кумири – заслужили и прославени деятели на българския спорт.

Обръщаме се към Вас с молба да подкрепите (финансово и/или материално) провеждането на седмите детските игри “Старозагорски олимпийски надежди”. Всички деца, които участват в игрите, ще получат грамоти и ранички с подаръци, а победителите ще бъдат отличени с купи и медали. Вашата подкрепа, с Ваше съгласие, ще бъде широко популяризирана по време на игрите и върху информационните материали на събитието. Ще можете да поставите рекламен банер в спортна зала „Иван Вазов”, където ще бъде официалната церемонията на събитието на 12 май и където ще се представят основната група спортове, в обновения плувен басейн, или на другите площадки, където ще се провеждат игрите. Ваш представител ще може да участва в откриването на игрите и в раздаването на купите, медалите, грамотите и подаръците. На игрите ще присъстват кметът на Стара Загора Живко Тодоров и други официални лица. Сред поканените са председателят на БОК Стефка Костадинова и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

За повече информация и заявяване на желание за подкрепа можете да се обръщате на e-mail club.lipa@gmail.com или на телефон 0887 110 280. Организаторите веднага ще се свържат с Вас.

С уважение,

Змс. Александър Томов,
Председател на Организационния комитет

Олег Стоилов,
Председател на ГК ЛИПА – Стара Загора
1
5 (2)8
1113
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн