Тайната на успеха разкрива пред старозагорци Пламен П. Попов в дебютната си книга „Предприемачът”

STZAGORA.NET
*

„Твоят успех е в твоите ръце! Във всеки от нас спи предприемач. Въпросът е да оставиш живота да го събуди или да поемеш отговорността за своето щастие.” – убеден е Попов

DSC_694335436456Философията на успеха, практически съвети и упражнения за събуждане на предприемаческия дух, ще разкрие автора в представянето на първата си книга в 11 града в цялата страна.

Среща с публиката Пламен П. Попов ще осъществи в Стара Загора на 3 април, вторник, в Хотел Верея (бул. „Цар Симеон Велики” 100), от 19.00 часа.

„Вярвай и действай!” – това е посланието в дебютната книга на предприемача Пламен П. Попов.

„Тази книга съдържа уроците и наблюденията ми в преследване на най-високи резултати в бизнес развитието, тръгвайки от нулата.

Това е разказ за момче, което идва в София, останало без нищо, с амбицията да вземе всичко. Тук няма да четеш красиви истории, а напротив, ще ти представя грозната страна на предприемачеството в България. В тази книга ще ти покажа, че всяко действие или бездействие води до последствия, за които рано или късно плащаш. Дано ти бъде полезна!” – пише Пламен в книгата си.

Гостите на представянето ще разговорят с автора, ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема „Ефективната комуникация”, воден от самия автор и колегата му Ясар Маркос – международен обучител по личностно развитие. „Защо ефективната комуникация е в основата на всяко човешко постижение?” и „Как тя може да промени живота ни?” – са само част от въпросите, на които Пламен П. Попов ще отговори. В този уъркшоп участниците ще усвоят основните принципи и инструменти, с които могат да приложат ефективната комуникация в живота си, за да постигат по-добри резултати, както в личен, така и в професионален план.

Всеки посетител, който закупи „Предприемачът“, ще получи и специален подарък – всички 12 онлайн обучения от „Университет за личностно развитие и предприемачество“ – 2017-та.

За автора:
Пламен е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика не само по слогън, а и чрез действия. Има над 15 годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. Съосновател е на „Универститет за личностно развитие и предприемачество“ – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България.През 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“ (www.sabudi.bg), с която работи с редица министерства.

Той специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на всички над 7 милиона българи да станат предприемачи. А предприемач е човек, който предприема действия, за да подобрява живота си и условията на живот в средата, в която живее.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн