Янко Янков обяви конкурс за избор на място на детска площадка в Стара Загора, която ще бъде дарена от него на Общината

STZAGORA.NET
*

Янко Янков

Янко Янков

Общинският съветник Янко Янков от гражданска група “Истината за Стара Загора” обяви конкурс за избор на място за изграждането на детска площадка, която ще бъде финасирана от него и дарена на Община Стара Загора. Конкурсът продължава до 20.03.2018 г., когато е рожденият ден на големия му син. Мястото ще бъде избрано след гласуване на всички предложения. Всеки, който желае, може да се включи с предложение за място, където да бъде изградена новата детска площадка. Предложения могат да бъдат правени във фейсбук групата “Група за Истината за Стара Загора”, на официалната страница на Янко Янков, на имейл адреса на групата – istinatazasz@gmail.com, както и лично по телефона на Янко Янков – 0887 364 444.

Янко Янков е общински съветник първи мандат от гражданска група “Истината за Стара Загора”. Председател е на сдружение “ИСТИНАТА ЗА СТАРА ЗАГОРА”, администратор на най-голямата фейсбук група “Група за Истината за Стара Загора” и вицепрезидент на “Лайънс клуб Стара Загора – Тракия”. Занимава се с обществена дейност от години, организирал е много дарителски акции, кампании по засаждане на дръвчета, подаръци и празненства за деца от домове за сираци, организиране на благотворителни балове за различни каузи. Като общински съветник е направил редица предложения и промени в помощ на гражданите.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн