Старозагорският омбудсман призовава за съпричастност към кампанията “Великден за всеки”

STZAGORA.NET
*
Nadezhda ChakarovaУважаеми дами и господа,

Уважаеми съграждани,

За трета поредна година се провежда националната кампания „Великден за всеки”, която се организира от Омбудсмана на РБ г-жа Мая Манолова, насочена към подпомагане на възрастните хора.

В качеството си на местен обществен посредник се ангажирам за инициативата на територията на община Стара Загора да призова заедно да помогнем на хората в пенсионна възраст, които остават извън определения от правителството регламент за получаване на великденска надбавка поради размера на пенсията си.

Използвам възможността да Ви поканя да бъдете наши съмишленици и партньори в настоящото издание на кампанията „Великден за всеки – Дари празник на баба и дядо”, в която отново ще се събират финансови средства и хранителни продукти за възрастните хора, нашите родители.

Включвайки се в дарителската акция, имате възможност да посочите за коя община желаете да направите дарението, за да могат набраните финансови средства да бъдат разпределени във ваучери, всеки на стойност двадесет лева за възрастните хора в предпочетеното населено място, в случая – община Стара Загора. Тази година кампанията „Великден за всеки-Дари празник на баба и дядо” набира средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита единствено за целите на кампанията като титуляр е Български Червен Кръст – БЧК с:

IBAN BG53UNCR70001522802795
Банков код: UNCRBGSF

С възможността да излъчите SMS на номер 1255 на стойност 1 лев, освободен от ДДС, Вие също сте наши съмишленици, както и чрез онлайн дарения от България и чужбина на сайта на БЧК www.redcross.bg

Оставам с надеждата, че заедно и обединени ще успеем да реализираме благотворителната инициатива и ще бъдем добротворците, които да допринесат възрастните хора да посрещнат по-щастливо светлия християнски празник – Великден!

С уважение,

Надежда Чакърова-Николова
Обществен посредник на територията на община Стара Загора
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн