Мини Академия за родители безплатно в Стара Загора на 17 март

STZAGORA.NET
*
17 март, събота, 9:30 часа, Регионална библиотека „Захарий Княжески“

Mini Paretnt Academy_Stara Zagora_17 MarchКаним всички настоящи и бъдещи родители в Стара Загора на безплатна среща с едни от най-добрите специалисти в отглеждане на деца. Всичко за здравето, възпитанието и образованието на децата от 0 до 7 години в един съботен ден.

Практически лекции
* Посрещане на бебето и първите дни у дома
* Първа помощ при нараняване, задавяне и други стресови моменти
* Ранно детско развитие чрез игра и движение
* Всичко за тръшкането
* Ранни маркери за изоставане в разивитието на детето
* Ролята на родителя и как тя се променя през различните етапи

Лични консултации
Специалистите ни ще са на разположение и за лични консултации, извън лекциите, за да отговарят на въпроси и да дават конкретни насоки.

Големи награди
Не бързайте с покупките за бебето преди Мини Академията, защото можете да спечелите много полезни продукти на място. Всяка регистрация за събитието дава шанс за награди от Бочко и Матернеа.

Малки удобства
Предвидили сме безплатна вода, кафе, млека и други удобства, които да направят деня на родителите още по-приятен.

А срещата с други родители, които минават през същия етап на живота, е допълнителна възможност да споделите и обмените опит.

Полезни линкове
Програма на събитието: http://mini.parentacademy.bg/starazagora2018/
Безплатна регистрация: goo.gl/QxoWaW
Събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/963969343768978/

Мини Академия за родители в Стара Загора е безплатно събитие за всички настоящи и бъдещи родители, благодарение на Бочко.

***
„Мини Академия за родители на колела“ е инициатива на Академия за родители – най-големият безплатен семеен форум, който се провежда от 2015 година. Каузата ни е да предоставяме на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата.

Основната мисия на „Мини Академия за родители но колела“ е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, в различни градове в цялата страна.

За повече информация: Людмила Добрева, ludmila@parentacademy.bg
#nocсподеляне във facebook


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн