Горещ телефон: Възрастна жена в неадекватно състояние е спасена от екипи на ОДМВР и Спешна помощ

STZAGORA.NET
*
_Telefon 2На безплатния Горещ телефон на Общината 0800 157 37 вчера, в първия зимен ден с обилен снеговалеж в Стара Загора, са подадени над 140 сигнала, част от тях са за непочистени улици в града и в няколко от старозагорските села. Работата на служителите на Общината и почистващата фирма продължава. Действа се приоритетно за улиците, по които преминава градският транспорт. Апелът към гражданите е да почистят пред домовете и офисите си. „Зелената зона“ за платено паркиране и днес остава безплатна в Стара Загора.

През снежния понеделник на Горещия телефон е съобщено за възрастна жена, която е била в неадекватно състояние в парк „Митрополит Методий Кусев“. На сигнала е реагирано от екипи на ОДМВР и Спешна медицинска помощ.

Гражданин е сигнализирал за агресивно куче, порода Питбул, което е било на разходка без стопанин в кв. „Самара“. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни.

На Горещия телефон е подадена информация за село Памукчии, в което е било прекъснато водоснабдяването. Установена е авария в електрозахранването на помпената станция.

Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн