Безплатна лекция за млади предприемачи на 27 февруари в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
1511180490OGY5На 27.02.2018 г. (вторик) от 19:00 ч. в споделеното работно пространство на Стара Загора – ZaraLab (бул. “Княз Александър Батенберг” №28) ще се състои безплатна лекция на тема „Първи стъпки в предприемачеството“. Събитието е част от образователната инициатива „Аз и моят успех“.

По време на лекцията ще бъдат разгледани следните теми:

* Какво убива един стартъп?
* Има ли всяка компания своя “пътеводна светлина”?
* Как да финансираме една идея?

Гост-лектор е д-р Константин Стоянов. Той работи в областта на социалното предприемачество, което изследва и в дисертационен труд. Интересите му са насочени към стратегическото планиране, иновациите, новите подходи в обучението, симулационните и игрови модели в образованието. Асистент е към Катедра „Индустриален бизнес и предприемачество” от началото на 2016г.. Провежда практически занятия по дисциплините „Планиране и прогнозиране”, „Предприемачество” и „Макроикономика”. Член е на експертната група по социално предприемачество към Европейската комисия (Groupe d’experts de la Commission sur l’entrepreneuriat social). Има дългогодишен опит като част от екипа на Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора и Информационен център „Европа Директно“ – Стара Загора.

Събитието е с безплатно и не изисква предварително записване.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн