Отворено писмо на БК “Берое – Стара Загора” до президента на БФБаскетбол, ръководството на БФБаскетбол и до БК “Монтана 2003″

STZAGORA.NET
*
bk BeroeУважаеми г-н Глушков,
Уважаеми дами и господа ръководни фактори в Българския баскетбол,
Уважаеми колеги от БК “Монтана 2003″,

Спазвайки добрия тон, както през целия сезон до момента, бихме искали да изтъкнем няколко събития от последните дни и да поставим към Вас няколко въпроса, в чиито коректни отговори не се съмняваме:

1. Отказът на БФБ да се съобрази с искането на БК „Берое – Ст. Загора“ (и да приеме изцяло позицията на „Монтана 2003“) да отложи с 24 часа мача от „А“ група срещу „Монтана 2003“, въпреки че то беше внесено в срок и беше съобразено с Наредбата на БФБ за провеждане не ДП „А“ група – жени сезон 2017-2018 г.

2. Защо групата състезателки от „Монтана 2003“ в женския национален отбор на България е останала с ден повече в Испания след евроквалификационната среща срещу домакините? Допуска ли се деление на състезателки в националния отбор и на какъв принцип се случва това – при положение, че към момичетата от БК “Берое”, например, подобно предложение не е отправено?

3. С оглед на горепосоченото, у нас логично се породиха въпросите „Има ли БФБ по-специално отношение към БК „Монтана 2003“ и негови представители? „Чувства ли БФБ, че толерира в определени моменти БК „Монтана 2003“ и негови представители?“ и „На какво се дължат положителните отговори на първите два въпроса, ако те все пак са такива?.

С уважение,
ръководството на БК „Берое – Стара Загора“

- – - – - – -

P.S.: Няколко часа по-късно на редакционната поща получихме още едно съобщение от БК “Берое”:

Уважаеми г-н Глушков, дами и господа от БФ Баскетбол,
колеги от БК “Монтана 2003″,
представители на медиите

Прилагаме официалния отговор от страна на БК “Монтана 2003″ на нашето отворено писмо. Считаме, че в него не се дава отговор на въпроса защо
групата състезателки от „Монтана 2003“ в женския национален отбор на България е останала с ден повече в Испания след евроквалификационната среща срещу домакините, а на момичетата от БК “Берое” е съобщено, че трябва да се приберат по-рано в България. Считаме, че от официалния отговор на БК “Монтана 2003″, чийто треньор е уважавания от нас г-н Стефан Михайлов, съвместяващ поста национален селекционер, не става ясно и допуска ли се деление на състезателки в националния отбор и на какъв принцип се случва това.
Otgovor Montana
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн