ВМРО: Над 20 закона, освен Конституцията, трябва да бъдат променени, ако се ратифицира Истанбулска конвенция

STZAGORA.NET
*
VMRO znakТази равносметка направиха воеводите от Стара Загора. Именно те повдигнаха и скандалната тема за джендър обучението, което се налага в българската образователна система (http://www.vmro.bg/вмро-в-стара-загора-е-против-джендър-фондация-да-работи-в-училищата/).

На 5 февруари, понеделник, от 10.00 часа, в Пресклуба на БТА в Стара Загора (ул. „Цар Симеон” 108, сградата на Областна администрация), народният представител от ВМРО в ПГ „Обединени патриоти“ Александър Сиди и координаторът за региона Антон Андонов ще дадат пресконференция, в която ще направят още скандални разкрития около същността на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, известна като Истанбулската конвенция (http://www.vmro.bg/media/filer_public/b0/3b/b03b5e7d-2eb3-4ab2-be54-6d78c8727757/convention_210_bulgarian.pdf), както и Обяснителния доклад към нея (http://www.vmro.bg/media/filer_public/d7/7a/d77abce4-cf84-4588-b71d-c8220282c755/istanbulconvention-explanatory-report-bg.pdf).

Припомняме, че в петък ВМРО – София област показа анкета, която се разпространява между учителите с помощта на синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“, в която преподавателите се питат какъв пол са – „мъж“, „жена“ или „друго“ (http://www.vmro.bg/вълна-от-възмущение-срещу-лгбти-анкети-за-учители/). А още в четвъртък лидерът на ВМРО – Българско национално движение, заместник министър-председател и министър на отбраната Красимир Каракачанов поиска референдум, в който да бъдат повдигнати болните за обществото въпроси като джендър обучението, въвеждането на джендър идеологията в правната система на България и дали българите искат легализирането на гей браковете (http://www.vmro.bg/каракачанов-на-референдум-българите-трябва-да-бъдат-питани-за-гей-браковете-и-джендър-понятията/).
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн