Презентират система за строителство на нискоенергийни сгради по изискванията на ЕС

STZAGORA.NET
*
NEODOMУважаеми клиенти, партньори и приятели,

В началото на 2018 година представяме на Вашето внимание едно ново направление на дейност в нашата фирмена група – Система за строителство на нискоенергийни и пасивни сгради NEODOM, с която строителството се изпълнява 5 пъти по-бързо, а енергийните разходи на сградата са до 10 пъти по-ниски в сравнение с традиционното строителство.

За да редуцира потреблението на енергия и вредните емисии на въглероден диоксид във въздуха, Европейският съюз въвежда директива 2010/31/EU , която задължава от 2020 година да се издават разрешителни за строеж само за нискоенергийни и пасивни сгради, с близко до нулата потребление на енергия. NEODOM е строителната технология, която гарантира това.

През идните месеци ни предстоят презентации на технологията пред сдружения на архитекти и строителни фирми в множество български градове, на които ще се радваме да Ви приветстваме.

Повече информация за системата ще получите на интернет-страницата ни www.neodom.bg

От сайта:

СГРАДИ С ВСЯКАКЪВ РАЗМЕР
Елементите NEODOM може да се използват за изграждането на всякакъв тип съоръжения като многоетажни жилищни сгради, еднофамилни къщи, училища, болници, хотели, църкви и дори плувни басейни.

УСТОЙЧИВА КОНСТРУКЦИЯ
Строителната технология NEODOM включва използването на несваляем кофраж при изграждането на бетонни и стоманобетонни сгради. Конструкцията е с експлоатационен живот НАД 150 ГОДИНИ.

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
Всички елементи в построената по технологията NEODOM сграда, се комбинират един с друг за създаването на непрекъснат топлоизолационен пласт с идеална сглобка. Основното предимство на технологията е постигането на ниско ПОТРЕБЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯ от сградата, което може да е до 10 ПЪТИ ПО-НИСКО в сравнение с традиционното строителство.

При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Поздрави,
Димитър Гайдаров
Управител
www.neodom.bg
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн