Откриват изложба „България За превенция и Против наркотиците“ във фоайето на Общината

STZAGORA.NET
*
btyНа 22 януари, понеделник, от 16.30 часа, във фоайето на Община Стара Загора ще бъде открита изложба на тема „България ЗА превенцията и Против наркотиците“. Експозицията съдържа 18 силно въздействащи постера по темата, а организатори са Превантивно-информационният център по зависимости (ПИЦ), с подкрепата на членовете на Общинския съвет по наркотични вещества.

„Кратки и ясни са посланията на плакатите, които ще бъдат изложени до 2 февруари. Те съдържат актуална, достоверна, добре формулирана информация за проблемите, свързани с употребата на основните психоактивни вещества, включително „дизайнерски“ наркотици, алкохол, тютюнопушене, и злоупотребата с тях, с употребата на наргиле и растителни смеси за пушене, както и информация за дейността на старозагорския ПИЦ по зависимости“, обясняват организаторите.

До края на учебната 2017/2018 г. изложбата ще посети всички проявили интерес училища в Стара Загора, както и в областта.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн