Започна продажбата на билетите за Фестивала на розата 2018 в Казанлък

STZAGORA.NET
*
200В сайта на община Казанлък вече е публикувана празничната програма със събитията по време на Фестивала на розата 2018.

115-тите празници на розата в Казанлък обогатяват и надграждат традиционните събития като конкурс-спектакъла „Царица Роза“ и избора на 50-та юбилейна носителка на Короната на най-красиво сред красивите момичета в Долината на розите и на тракийските царе, традиционните ритуали “Розобер” и “Розоварене” в розовите градини на Долината, детското шоу „Принцеси на розата“, спектакъла по коронясване на Царица Роза 2018, пищното празнично шествие до площад „Севтополис“, начело с Царица Роза.

Сред новите елементи, на които многобройните посетители ща могат да се насладят, е и възможността за спомен с фотографиране в традиционен народен костюм. За първи път гостите на празника ще имат възможност да да преживеят и емоцията на фолклорно празнично шествие, както и да отнесат свой спомен от красотата на Казанлък с обща снимка с Царица Роза 2018.

Всички локации, на които ще се провеждат празничните мероприятия, са емблематични места за Казанлък, наситени с празничния дух и традициите на Долината.

Ценовата листа и условията за резервации могат да бъдат намерени на официалната интернет страница на Община Казанлък kazanlak.bg.

Продажба на билети се извършва и в Културно-информационния център на ул.“Искра“№4 в града. Билети за розоберите ще могат да бъдат закупувани и на място минути преди началото на самия ритуал.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн