Третокласници посетиха Община Стара Загора

STZAGORA.NET
*
IMG_4715IMG_4721Третокласници от VI ОУ „Св. Никола“ се запознаха със структурата на Община Стара Загора и Общинския съвет днес. Възпитаниците на г-жа Валентина Иванова се срещнаха с председателя на ОбС Таньо Брайков и секретаря на Общината Делян Иванов в кабинета на кмета на града Живко Тодоров. Децата научиха как се вземат решенията за бъдещето на Стара Загора, трудно ли се управлява една община, както и какво е да си общински съветник.

Учениците от 3 „б“ клас бяха подготвили и десетки въпроси, които ги вълнуват, като – кога ще завърши обновяването на парк „Митрополит Методий Кусев“, как ще изглежда новото централно пространство на Стара Загора, ще имат ли модерен скейт парк и други. Дадоха и своите препоръки – да има още повече площадки за спорт и игри.

Посещението на Общинска администрация на малчуганите от старозагорското школо е част от занятията по проект „Твоят час“ на ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“. Учениците подариха на ръководството на Община Стара Загора икона на Св. Николай Чудотворец, закрилник на училището им, за да пази всички техни съграждани и да им дарява здраве.
IMG_4728
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн