Над 80 сигнала са подадени през почивните дни на Горещия телефон на Община Стара Загора

STZAGORA.NET
*
_Telefon 2На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора 0800 157 37 от 5 до 7 януари са подадени общо над 80 сигнала, от тях за неправилно паркирани превозни средства – близо 30. Граждани са съобщили още и за агресивни домашни кучета, които са пуснати за разходка без повод и намордник в района на ул. „Капитан Петко Войвода“ №1, както и едно в кв. „Железник“, ул. „Сърнена гора“ №7. Сигналите са отнесени към компетентните органи за проверка. Гражданин е подал сигнал и за куче, което според него се отглежда нехуманно в двора на фирма за алуминиева дограма в Стара Загора. Получена е информация и за нехуманно отношение към животни в района на кв. „Лозенец“. Съобщено е още и за счупени кошчета за отпадъци и повредена врата на кучешката градинка в парк „Артилерийски“.

По подадени сигнали е било ремонтирано неработещо улично осветление на ул. „Стефан Стамболов“ №16, както и в кв. „Три чучура–юг“ до блок №105. Информирани са служители на ВиК – Стара Загора за течове на вода на няколко места в града.

Граждани са информирали още и за шум от музика на улица и от заведение, от аларма на автомобил, присъствие на непълнолетни лица в нощен клуб, разместени капаци на шахти, повредени контейнери за отпадъци и други. Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн