Горещ телефон: Деца секат клони на дървета край кв. “Лозенец”, пиратки безпокоят старозагорци, обърната кола

STZAGORA.NET
*
_Telefon 2На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора 0800 157 37 в петък, 29 декември, бяха подадени множество сигнали, повечето от които за неправилно паркирали автомобили. Сред сигналите от друг вид по-значими са следните:

* 12:04:00 кв. “Три чучура-север”, бл. 75, горичката над канала – Служител на ВТА Секюрити е установил две деца, едното на 13 години, които секат клони на дървета с брадва. Иска изпращането на екип на Общината за съдействие. Звено КЕЧ; Началник отдел “Опазване на обществения ред и управление при кризи”: Общината не може да вземе отношение – лицата са непълнолетни. Сигналът е от компетенциите на Второ РУ на МВР и Детска педагогическа стая.

* 16:05:00 кв. “Зора”, бл.3, ЗСК, ет. 3 – На терасата са запалени пластмасов леген, кофа и дърва. Екип “Контрол екология и чистота”: На място има екипи на РЗПБЗН и полиция. Констатирали са, че сигналът е недействителен – наемателите на апартамента са изкарали на терасата си метално казанче от печка, в което е имало тлеещи въглени. Комшиите се притеснили да не запалят блока.

* 17:07:00 ул. “М-р Т. Кавалджиев” № 177, VII ОУ – Деца гърмят пиратки в двора на училището. Сигналът е предаден на ОД МВР.

* 17:24:00 път Казанлък-Стара Загора, на 1-2 км преди входа на Стара Загора – Лек автомобил се е блъснал в мантинелата, преобърнал се е няколко пъти и е влезнал в канавката. Вероятно има пострадали. Сигналът е предаден към Спешна медицинска помощ, ПБЗН, ОД на МВР и ОПУ. Дежурен в Областно пътно управление: Пътят е на ОПУ. Поемат ангажимент за ремонтиране на мантинелата.
#vvv

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн