195 деца в Стара Загора, лишени от родителска грижа, получиха за Коледа ваучери по 40 лв. от “КонтурГлобал Марица Изток 3″

STZAGORA.NET
*
DSC_1462Всичките 195 възпитаници на петте специализирани заведения в Стара Загора за настаняване на деца, лишени от родителска грижа, получиха коледни подаръци от “КонтурГлобал Марица Изток 3″.

Компанията осигури за всяко дете ваучер на стойност 40 лв. от верига магазини, предлагаща на пазара топли зимни дрехи и обувки.

„След консултация с директорите на домовете всички бяха категорични, че за децата е важно да получат възможност сами да изберат видовете, цветовете и моделите на артикулите, за да могат да изразят своята индивидуалност и предпочитания. Така се стигна до решение подаръкът да бъде под формата на ваучер, тъй като считаме, че е важно да осигурим нещо практично и полезно за децата и същевременно да им помогнем да сбъднат лично желание за един от най светлите християнски празници“ – коментира Надя Синигерска-Бохорова, мениджър „КСО и Устойчиво развитие” в “КонтурГлобал Марица Изток 3″.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн