МГЕРБ – Стара Загора с дарение за Дома за възрастни в с. Лясково

STZAGORA.NET
*
25552484_1507906292578060_1896199308_oНародният представител Радостин Танев и общинският съветник Динко Михайлов, заедно с младежите от ГЕРБ в Стара Загора, дариха дрехи на Дома за възрастни хора с психични разтройства “Свети Георги” в село Лясково.

При посещението си в старозагорското село те бяха посрещнати с усмивки и коледни песни. Директорът на социалната институция Стефан Недялков благодари за дарението и посещението. Той сподели, че в дома идват дарители, но това е първото посещение на депутат. Недялков подчерта, че с подкрепата на Община Стара Загора по-голямата част от сградата е била ремонтирана и сега условията за живот на 60-те ползватели на дома са добри. Той постави пред Радостин Танев и Динко Михайлов няколко въпроса, които касаят качеството на предоставяната услуга, както и опасенията си, че няма млади специалисти, които имат желание да работят в подобни институции. Танев пое ангажимент да предаде въпросите към социалната комисия в Народното събрание.
#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн