Малчугани от две детски градини поздравиха общинските съветници в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
IMG_4037Талантливи малчугани от детските градини №11 „Загоре“ и №23 „Кипарис“ поздравиха с коледни песни и танци общинските съветници в Стара Загора. Час след започването на последното заседание на местния парламент старозагорчетата внесоха усмивки и празнично настроение.

Старейшините обсъдиха днес 43 предложения. Приета на второ четене бе Наредба за реда и условията за ползване на социалната услуга „Социално жилище” на територията на община Стара Загора. Съветниците подкрепиха и предоставянето на безвъзмездно право на ползване и управление на имоти за нуждите на Районния център по трансфузионна хематология, на СНЦ „Диабет“, на СНЦ „Съюз на инвалидите в България”, както и на СНЦ „Спортен клуб по плуване Верея“, СНЦ „Спортен клуб по плуване – Траяна“, СНЦ „Спортен клуб плуване – Берое – Стара Загора“ и СНЦ „Спортен клуб по плуване и водно спасяване – Августа“.

Общинският съвет даде съгласие Община Стара Загора да кандидатства за съфинансиране по проект „Красива България“ за ремонт и обновяване на къща-музей „Николай Лилиев“. Общата стойност на проекта е над 100 хил. лева. Целта е да бъде възстановен емблематичният обект за града и поетичната общност.
#vvv

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн