Кампания в помощ на бездомните животни “Дай малко, дари чудо!”

STZAGORA.NET
*
Priut za bezstopanstveni kucheta 2 - kuche 660Priut za bezstopanstveni kucheta 3 - kuchence s deca 660СНЦ “Заедно за животните – България” организира едномесечна кампания “Дай малко, дари чудо!” в помощ на Общински приют за безстопанствени животни в Стара Загора.

Лице на кампанията ще бъде ПФК “Берое”. Футболистите ще посетят приюта на 9 декемри в 10 часа, за да дарят с внимание кучетата там.

Каним всички обичащи животните да посетят приюта!

Посетителите ще имат възможност да се запознаят с настанените животни, предимно бездомни кучета, както и с възможностите за осиновяването им.

Онези, които нямат подобни желания, но обичат животните и искат да им помагат, могат да станат доброволци или просто да си поиграят с тях, да ги дарят с лакомства и ласки, или да ги поразходят.

През студените месеци приютът се нуждае от стари одеяла, които да пазят топло на кучетата, а дарения като гранулирана храна, консерви, поводи за кучета – винаги са добре дошли.

Във фейсбук събитието “Дай малко, дари чудо!” всеки ден ще бъдат публикувани снимки на животните, чакащи дом и информация за тях.

Контакти:
Пламена Димитрова, председател на УС на СНЦ “Заедно за животните – България”
Тел. 0886 51 50 90
#vvv

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн