Горещ телефон: Питбули-убийци шетат в Калояновец, паднал клон потроши кола в Стара Загора и др.

STZAGORA.NET
*
_TelefonМного сигнали бяха подадени и вчера (неделя, 3 декември) на Горещия телефон на Община Стара Загора 0800 157 37. По-съществените от тях са следните:

* Кръгово на бул. “Цар С. Велики” и ул.”Кап. Петко Войвода” – съборен пътен знак Б3 “Път с предимство” на пътното платно за кръговото, пречи на движението, след сигнала е изместен.

* Село Калояновец – два питбула са пуснати свободно и са удушили животни на подаващия сигнала. Съставени са 2 акта и констативен протокол за нарушението.

* Село Калояновец – посегателство върху магистрален кабел между Калояновец и Стара Загора.

* Кв. Казански, от спирката на градския транспорт “Билла”, нагоре по пътечката – граждани продават незаконно стоката си, която е на земята. Съставени 3 акта съвместно с екип на ОД на МВР.

* Парк “Пети октомври” – в шадравана има поставена инсталация със светещи сини лампички. Гражданката се притеснява, че съоръжението може да е опасно за децата, които влизат в шадравана.

* Кв. “Три чучура” ул. “Ген. Ст. Азманов” №1 – в горичката до адреса режат дървета незаконно. Екип “Контрол екология и чистота” е докладвал, че мъж и жена са отрязали големите клони на две дървета, без да имат разрешително. Съставен им е акт.

* Автобусна спирка “Железник-изток” по линия 8 – гражданин е чакал на спирка Железник – изток 1 (след РПУ). Минал е автобус по линия 8 с маршрут “Железник – Самара 3″ в 15:08 часа, но не е отворил последната врата, за да се качи пътникът, тогава той му е извикал и е тръгнал към по-предна отворена врата, но шофьорът я е затворил точно пред подаващия сигнала.

* Ул. “Св. княз Борис”, до Радио Стара Загора – огромен клон е паднал около 19.30 часа снощи върху лек автомобил “Фолксваген Поло”. Счупено е предното стъкло, около колата не се вижда собственикът. Сигналът е подаден от преминаваща гражданка.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн