Царицата на Августиада 2017 украси корицата на списание Zona bg

STZAGORA.NET
*
0132016„Царица на Августиада 2017” украси корицата на списание Zona bg за месец ноември. Носителката на короната Мартина Танева получи като подарък последния брой от списанието, в който е публикувано блиц-интервю с нея. На въпроса „Защо реши да се явиш на този конкурс?“, красивата старозагорка отговаря: „Считам, че този конкурс много се различава от останалите. Тук не е важна само красотата на жената, под внимание се взема и нейната интелигентност”. Цялото интервю, както и снимки с информация за уникалния Фестивал „Августиада”, четете в ноемврийския брой на списанието.

В офиса на Търговско-промишлената палата – Стара Загора, в присъствието на фотографа Рад Димитров http://www.raddimitrov.com/bg/, Мартина Танева получи от председателя на Палатата Олег Стоилов диск с над 350 снимки от обещаната като награда специалната фотосесия, направена на Античния форум. „Това за мен е най-ценното от преживяването ми, свързано с избора на „Царица на Августиада“. Снимките и списанието ще ми останат за цял живот! Благодаря ви!”, сподели развълнувана Мартина. Авторът на фотосесията Рад Димитров обясни пред Мартина Танева, че тя има голям потенциал, който трябва да развива.

При избора на „Царица на Августиада“ списание Zona bg, партньор на събитието, пое ангажимента да й направи специалната фотосесия и нейна снимка да бъде на първа страница в предстоящия нов брой на списанието.

В следващите дни организаторите на уникалния Фестивал на виното и културното наследство – Търговско-промишлената палата и компания OINORAMA wineconsulting & businesssolutions, в партньорство с Община Стара Загора, заедно с „Царица на Августиада 2017“ ще набележат събитията, в които Мартина ще популяризира Фестивалът и Стара Загора до 12 октомври 2018 година, когато ще започне Августиада 2018 и ще бъде избрана следващата „Царица на Августиада“.

Снимки: Рад Димитров
015013 (1)
001 (2)007
#vvv

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн