Безплатно събитие “Основи на графичния дизайн” ще се проведе в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
23380363_1978917755695370_3922664На 1 декември (петък) от 19:00 ч. в ZaraLab ще се проведе безплатната лекция “Основи на графичния дизайн”.

Лектор е Атанаска Янева – художник, дизайнер и преподавател с дългогодишен опит по темата. Тя ще разкрие пред аудиторията стъпките, по които трябва да се движат онези, които са избрали пътя на графичния дизайн за свое амплоа.

По време на събитието ще се говори за това кои ключови умения и знания са необходими на бъдещите специалисти, за да бъдат успешни дизайнерските им проекти. Срещата ще помогне на участниците в събитието да изберат най-краткия път към създаване на собствено портфолио като открият коя е липсващата брънка във веригата на техния опит и знания.

Събитието цели да насочи към възможностите, които графичния дизайн предлага като професионална сфера.

Докакин е споделеното работно пространство на Стара Загора – ZaraLab (бул. “Княз Александър Батенберг” №28). Входът е безплатен. Носете добро настроение и желание да научите нещо ново.

За контакт с организаторите: Венелин Добрев: 0885 877 636.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн