Жена открадна рози от обществена градинка в Стара Загора, отнесе акт

STZAGORA.NET
*
TelefonЗа жена, крадяща рози от улична градинка на адрес ул. “Св.св.Кирил и Методий” №60, е било съобщено на Горещия телефон на Община Стара Загора 0800 157 37 в неделния следобед вчера. Сигналът е предаден веднага на екип “Контрол екология и чистота”, който е успял да открие нарушителката и да й състави акт.

Сигнал е бил подаден и за хартиен чувал с пестициди, оставен до контейнери на ъгъла на улиците “К. Ганчев” и “Боруйград”. Случаят е поет от дежурния на Регионалната екоинспекция в Стара Загора.

Гражданин се е жалвал и от силна музика, идваща от изнесени на улицата тонколони на ул. “Зайчева поляна” №5 в кв. “Лозенец”.

Вечерта в неделя горя сеновал във ферма, намираща се в края на село Бъдеще, в посока Гълъбово. Сигналът е получен в 20.10 ч. Информация, че огънят е загасен, е подадена в 21.30 ч.

Последният сигнал снощи, в 22.23 ч., е бил за 14-годишно момиче в общежитие на Професионалната гимназия по ветеринарна медицина, употребило голямо количество алкохол. Веднага на място е изпратен екип на Спешна помощ.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн