Отново: Опера за бебоци “ДО РЕ МИ в пелени” – Стара Загора, сряда и четвъртък

STZAGORA.NET
*
_DSC7686“До Ре Ми в пелени” кани най-малките любители на операта на вълнуващо пътешествие на крилете на музиката. С класически произведения от цял свят мъниците от 0 до 3 годинки ще преплуват хубавия син Дунав, ще танцуват неаполитанска тарантела и виенски валс, ще подремнат с руски приспивни мелодии, ще играят и ще се забавляват. Малки пътешественици, очаква ви незабравимо музикално приключение с „До Ре Ми в пелени 3!

“До Ре Ми в пелени 3″ – опера за бебоци
15 ноември (сряда), 23 ноември (четвъртък)
11.00 ч., Фоайе Опера, ет.1

Режисьор: Росица Костова
Асистент-режисьор: Пенка Александрова

Участват:
Нина Димитрова, Нели Нечева, Теодор Петков, Никола Марулев

Съпровод на пиано:
Светлана Денева, Полина Влахова

Камерна формация „Трио Реверанс“

„Всеки родител знае, че децата са истински изследователи. Концертът за бебета „До-ре-ми в пелени“ ще отведе малките откриватели от 0 до 3 годинки във вълшебната вселена на класическата музика. Един истински класически концерт с едни от най-популярните оперни и инструментални произведения, изпълнени от трио „Реверанс” и солистите на Държавна опера – Стара Загора. Концерт, в който малките изследователи са не просто слушатели и зрители. Заедно със своите родители, малчуганите се включват според възможностите и желанието си в различни игрови активности, развиват усета си за ритъм и звукови възприятия, общуват с нови приятели, запознават се с чудновати оперни герои и така откриват магичния свят на класическата музика. Защото да попаднеш в Операта е едно необикновено и вълнуващо приключение!”

Росица Костова, режисьор
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн