Безплатни прегледи с детски пулмолози в Чирпан този и следващия четвъртък (9 и 16 ноември 2017)

STZAGORA.NET
*
Безплатни консултации с пулмолози за децата на Чирпан организират Ортодоксалният орден на Хоспиталиерите и болница „Централ Хоспитал“ в Пловдив. Те ще се проведат на 9 и 16 ноември от 10 до 16 ч. в Медицински център „Д-р Николай Тошев“ – Чирпан. Направления от личните лекари не са необходими за консултациите.

Желанието ни е да дадем възможност на родителите да получат съвети от специалисти в навечерието на грипната епидемия, която традиционно в нашата страна е през януари-февруари, заяви зам.-кметът Блага Димитрова. Все още не е късно и семействата имат възможност да ваксинират децата или да проведат профилактика срещу грип и бактериалните усложнения, до които той нерядко води, посочи управителят на „Централ Хоспитал“ д-р Надежда Крумова.

Деца, които много често боледуват и имат пристъпи на суха кашлица със свиркане в гърдите, трябва да бъдат консултирани с пулмолог, за да се избегне поставянето на диагноза астма.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн