Влак е прегазил човек на гара Калитиново в неделя

STZAGORA.NET
*
На Горещия телефон на Община Стара Загора 0800 157 37 в неделната сутрин е постъпил сигнал, че на гара Калитиново човек се е хвърлил пред влака, вероятно самоубиец. Констатирано е, че трупът е разчленен и не може да се установи пол и самоличност. Инцидентът е станал 3 часа преди подаването в 07.18 ч. на сигнала. След оглед на местопроизшествието движението на влаковете по линията е било възстановено. Днес стана известно, че е загинала 64-годишна жена от с. Сърнево. Била е с деменция. От ОДМВР – Стара Загора направиха следното съобщение:

На 29.10.2017 г. в 04.14 ч. в Първо РУ – Стара Загора е получен сигнал от началник пътнически влак, движещ се по направление София-Бургас, че на 29.10.2017 г. около 04:00 ч. до гара с.Калитиново, община Стара Загора, е възникнал пътен инцидент, при който влакът е блъснал неизвестно лице на железопътния път №1 в посока запад-изток. На място е установено, че се касае за труп на жена с неустановена към момента самоличност. Трупът е откаран в Спешно отделение – Стара Загора. Машинистът и помощник-машинистът на влака са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0.00 промила и за двамата. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 342, ал.1 от НК.
#vvv

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн