„Да, България!“ – Стара Загора с безплатни юридически съвети

STZAGORA.NET
*

Магдалена Овчарова

Местната организация на ПП „Движение Да, България“ в Стара Загора стартира предлагането на безплатни юридически консултации за граждани от града и региона. Инициативата е част от мерките, които местната организация планира да предприеме с цел подпомагане на местното население и запознаването отблизо с проблемите на хората. Местната организация на Движението също откри и телефон за сигнали за корупция и злоупотреби, съобщи председателката на местната организация Магдалена Овчарова.

Тя коментира, че целта на проекта е да се помогне на граждани, които не могат да си позволят платена консултация с юрист. “Всеки тревожен човек има нужда да бъде изслушан, да получи разбиране, отношение и квалифициран анализ на ситуацията му“ – споделя Овчарова до медиите.

Безплатните консултации с юрист ще се проведат на 19 октомври от 17:00 ч. в офиса на „Да, България!“ – Стара Загора на бул. „Генерал Столетов“ 121 А.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн