Председателят на Общинския съвет в Стара Загора Таньо Брайков поздрави абсолвентите от Випуск 2017 г. на Педагогическия факултет на Тракийския университет

STZAGORA.NET
*
Председателят на Общинския съвет в Стара Загора Таньо Брайков бе гост на тържествената промоция на Випуск 2017 година на Педагогическия факултет на Тракийския университет.

„Днес е един от особено важните моменти в живота – дипломирането. Той дава началото на нов етап, на нови хоризонти. Запомнете го, защото от вашата работа занапред зависи възпитанието и образованието на нашите деца“, каза Таньо Брайков на абсолвентите.

Поздрави и думи на признателност към труда и гордост от успехите на Випуск 2017 г. отправиха още деканът на Педагогическия факултет проф. д-р Петър Петров, зам.-ректорът по учебна дейност проф. дсн Гюрга Михайлова и други представители на академичната общност.

120 момичета и момчета от четири специалности положиха клетва да пазят и да се грижат за обучението на идните поколения. Общият успех на випуска е 5.00, стана ясно още по време на промоцията.

#junсоциално споделяне


echo
Copyright © 2017 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн