20 красавици ще се борят за титлата Царица на Августиада в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
В Платинум клуб на мол Galleria Стара Загора се проведе кастинг за конкурса Царица на Августиада 2017, в рамките на едноименния Фестивал на виното и културното наследство. За финала на конкурса бяха селектирани 20 момичета, които ще се състезават за престижното звание на грандиозен спектакъл на 13 октомври от 19 ч. в Държавна опера Стара Загора, при свободен вход. Директорът на операта Огнян Драганов е режисьор на спектакъла. Galleria осигурява парични награди на победителите, а тоалетите на момичетата за конкурса са осигурени от магазина на престижната модна къща „Юнона“ в Galleria Стара Загора, която ще награди момичетата, класирани на първите три места с актуални тоалети. Царицата на Августиада ще получи специална корона и ще бъде корица на списание Zona bg за месец ноември.

След кастинга момичетата посетиха важни културно-исторически забележителности на осем хилядолетния ни град, за чиято популяризация обещаха активно да работят. На следващия ден те се запознаха с отглеждането на грозде, с производство на вино и дегустираха продукцията на една от най-добрите винарни в България – Мидалидаре Естейт. Всичко това беше заснето на филм, който ще бъде представен на финалния етап на конкурса. Предстои оспорвана надпревара коя от претендентките ще стане посланик на Фестивала Августиада 2017 и на Стара Загора.

Повече информация за фестивала можете да видите на www.avgustiada.com, а процеса за избора на Царицата на Августиада 2017 можете да следите във фейсбук на https://goo.gl/CxvjLx.


#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн